Betonlook eettafel kas20


Wauw! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een ruimte een compleet nieuwe look te geven. Het enige dat je daarvoor nodig hebt zijn onze beton designmeubelen. Met onze populaire en trendy betonlook tafels haal je een echte eyecatcher in huis, waar je heel lang van zult genieten.

Deze betonlook eettafel creëert gezelligheid in de woonkamer, keuken of waar dan ook in huis. Het betonlook blad heeft een fantastische uitstraling in combinatie met een industrieel onderstel.

Het handgemaakte blad van de betonlook eettafel is gemaakt van MDF met een beton ciré coating.
Het tafelblad is voorzien van een beschermlaag, waardoor hij bestendigd is tegen vuil en vlekken. Ook het onderstel wordt op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Het laswerk is van ongekend   hoog niveau. De lasnaden en het mooie stalen oppervlak geven deze tafel een stoere look.

Op onze werkplaats worden de tafels met de hand gemaakt. De tafels kunnen aangepast worden naar de wensen van de klant. Zo is het bij de beton tafel mogelijk om te kiezen voor een eettafel met bijvoorbeeld u-poten of een matrix onderstel van een eigen gekozen formaat. Ook een ronde beton tafel behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een trendy ovale beton tafel. Dit alles is te combineren met een mooie beton salontafel, welke ook volgens de wensen van de klant op maat kan worden gemaakt. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Kijk op onze website of kom een keer langs in onze showroom!

Wij hebben al veel tevreden klanten deze fantastische tafels geleverd.

Bij het leveren van de tafels horen wij vaak dat de tafel en nog mooiere uitstraling hebben dan wat te zien is op de foto’s. Bent u ook benieuwd neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en krijg weer het wauw gevoel terug in uw huis. We love it!  

Sold out

Sold out

Sold out