marmer tafel maken


Happy happy happy! Het is ons gelukt om marmeren tafels aan onze collectie toe te voegen. Puur natuur in uw eigen huis. Deze tafel geeft een compleet nieuwe look aan uw huis. Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Het zorgt voor een prachtige chique uitstraling en is super te combineren met verschillende houtsoorten, beton en staal.

De marmerlook eettafel creëert een chique uitstraling in de woonkamer, keuken of waar dan ook in huis. Het keramiek blad heeft een fantastische uitstraling in combinatie met een industrieel staal onderstel. Een elegante tafel die bij ons betaalbaar is. Wij hebben bewust gekozen voor een tafelblad van keramiek dat een marmeren look heeft. Waarom? Daar is een hele goede reden voor. Marmer heeft zo zijn nadelen, het is erg kwetsbaar, het trekt snel vlekken aan en wordt hierdoor snel lelijk. Met keramiek hebben wij dit probleem niet. Marmer is lastig te behandelen, het is namelijk erg poreus. Keramiek daarentegen is veel onderhoudsvriendelijker, reinigen doe je gemakkelijk met een vochtige doek. Hoe mooi is het dan om hiervoor te kiezen als het dezelfde look heeft als een marmeren tafelblad!

Weet u hoeveel mooie marmersoorten er eigenlijk zijn? Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod marmeren tafels en bieden deze in verschillende kleuren marmer aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zwart marmer of wit marmer. Iedere marmeren eettafel is uniek door de verschillende structuren die het blad heeft. Houdt u van een rustig blad dan is dat mogelijk, maar houdt u van een ruiger blad dan is dat ook geen enkel probleem. Overleg met onze verkopers over uw wensen en wij maken de tafel op maat naar uw wensen.

In onze werkplaats worden de marmer tafel vakkundig met de hand gemaakt. Het onderstel wordt door de lasser in de werkplaats naar de wensen van de klant gelast en professioneel afgewerkt. Ook het marmeren blad wordt specialistisch op het onderstel geplaatst en wij zorgen ervoor dat uw tafel met een wauw gevoel ons bedrijf verlaat. Nog steeds erg nieuwsgierig naar onze tafels in het echt, neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken om in onze showroom langs te komen.

Wellicht vind je dit ook interessant!

Stalen poten

Bij ons heeft u de keus uit diverse modellen onderstellen. U kunt hierbij denken aan U of X poten van staal of een...

Marmer tafel

De marmeren tafel creëert een chique uitstraling in de woonkamer, keuken of waar dan ook in huis. Het marmeren blad heeft...

Soorten vormen

Doordat wij onze tafels zelf met de hand maken in onze werkplaats, hebben wij de mogelijkheid om de tafels helemaal naar...