Kom langs in onze showroom Openingstijden

Bestellen en Betalen

Bestellen en Betalen
Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan is het tijd om af te rekenen. Klik op ‘winkelmand’ rechtsboven in het scherm, om uw bestelling af te ronden en te betalen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen, contact met u op om een afspraak over de bezorging te maken.

Bestellen zonder Account?
Geen probleem! Natuurlijk kunt u een bestelling plaatsen in onze webshop zonder een account aan te maken. Wanneer u wél kiest voor een KAS20 account kunt u uw orders terugvinden en worden uw gegevens opgeslagen voor een nieuwe bestelling.

Wil u uw bestelling wijzigen of annuleren?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Het merendeel van de door Kas20 gemaakte meubelen betreft maatwerk en is niet geprefabriceerd, waaronder in ieder geval begrepen goederen die door Kas20 gemaakt worden van hout en staal. Dit gaat om alle tafels en salontafels. Ook indien sprake is van een overeenkomst op afstand of een overeenkomst buiten de verkoopruimte tussen Kas20 en een consument, heeft de consument geen recht op ontbinding van de overeenkomst, omdat de producten worden vervaardigd en geleverd volgens de specificaties van de consument en/of worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument.

Indien de afnemer de overeenkomst wil beëindigingen zonder dat er sprake is van een tekortkoming en Kas20 hiermee instemt, kan de overeenkomst met wederzijds goedvinden worden beëindigd. Kas20 heeft in dat geval recht op vergoeding van schade, zowel geleden verlies als gederfde winst. De hoogte van de door de afnemer verschuldigde schadevergoeding wordt begroot en vastgesteld door Kas20.

Betalen
Betaal uw online bestelling bij KAS20 veilig via: Ideal of Creditcard.